Matkjellerens tilslørte bondepiker
Nå er de norske eplene på sitt aller beste og 24. september markeres epledagen! Hva med å feire dagen med den tradisjonelle og smakfulle desserten tilslørte bondepiker? Vi har gitt den en liten twist og byttet ut kavringen med knuste glutenfrie cookies fra Kjøkkenskapet.
1 Pisk silkemyk krem av 3 dl kremfløte
2 Knus 2-3 glutenfrie coockies fra Kjøkkenskapet
3 Legg eplemos (kok epler, vann og sukker sammen eller bruk ferdig eplemos fra Joker), kremen og de knuste cookiene lagvis og avslutt med krem og et dryss med knuste cookies.
Denne desserten kan du også enkelt variere etter ønske. Cookies kan f.eks. byttes ut med Kjøkkenskapets hjemmelagde müsli og eplemos kan byttes ut med multesyltetøy fra Reinhartsen eller annen most frukt.
Publisert:
23/9/2024 9:37
Sist oppdatert: