Vi bruker teknologi som informasjonskapsler for å lagre og/eller få tilgang til enhetsinformasjon. Vi gjør dette for å forbedre nettleseropplevelsen og vise personlig tilpassede annonser. Å samtykke til disse teknologiene vil tillate oss å behandle data som nettleseratferd eller unike ID-er på dette nettstedet. Å ikke samtykke eller trekke tilbake samtykke kan ha negativ innvirkning på visse funksjoner og funksjonalitet. Les mer om vår personvernserklæring her

Høstdessert med epler

Matkjellerens tilslørte bondepiker

Nå er de norske eplene på sitt aller beste og 24. september markeres epledagen! Hva med å feire dagen med den tradisjonelle og smakfulle desserten tilslørte bondepiker? Vi har gitt den en liten twist og byttet ut kavringen med knuste glutenfrie cookies fra Kjøkkenskapet.

1 Pisk silkemyk krem av 3 dl kremfløte
2
Knus 2-3 glutenfrie coockies fra Kjøkkenskapet
3
Legg eplemos (kok epler, vann og sukker sammen eller bruk ferdig eplemos fra Joker), kremen og de knuste cookiene lagvis og avslutt med krem og et dryss med knuste cookies.

Denne desserten kan du også enkelt variere etter ønske. Cookies kan f.eks. byttes ut med Kjøkkenskapets hjemmelagde müsli og eplemos kan byttes ut med multesyltetøy fra Reinhartsen eller annen most frukt.

Publisert:
23/9/2024 9:37
Sist oppdatert:
23/9/2024 13:00
Flere nyheter fra Lillemarkens